Tuesday, May 12, 2009

Outting ke PD lagi......


Outting di PD ari tuh mmg best giler...walaupun xdpt bilik yg bawah tuh tp dpt kt tgkat 4 ok gak.....mcm biasa la kitaorg hapeing kn suasana....smpi2 dah cop bilik ..walaupon bilik tuh panas..tp tpp ok...cuma air cord jer la yg azab...mlm bru ok tuh pon biler tipon mantainan dtg bgtau yg just on plug jer bru la ok..tp still bahang masih rase lagi.....mlm plak dgn bunyi "motobot" yusri yg sgt2 seram,geli, sengasara dan menakutkan tuh lagi lah membuatkan outting kali ni GRAND!!!! dah la bercerita mcm2 dlm bilik siap ada yg kena kacau lagi...tu la buat bising lagi..mesti la "benda" tuh marah sbb wat bising...dah la umah dia sebelah jek dgn hotel yg kitaorg duduk tuh.....tp smpi pagi ye masing2 xdpt tido lena..dah la letih.Tp alhandullilah...next perjalanan ke Melaka pun xder masalah....siap gi jumpa bomoh lagi huhuhuhuhu.Dah la pastu terkasa menempun jammed yg sgt2 giler jammed nyer..nasib la ada kawan yg cerdik pandai yg ikut jln shor cut...tp adoi kt nk 3.5 million times gitew ada tol u all...NAsib tol nyer xmahal...tp atleast dpt gak lari dari kammed tuh....dan Alhamdullilah gak lah bg aku yg xder lesen ni dan road tax dah mati ni xder pa2...Sgt2 bersyukur......xsabar nk gi next outting.....





3 comments:

SaraGurL said...

bestnyer time makan mlm kt melaka tuu kannn..?:(

mummy roshie said...

rugi tak dpt join...adeq..!!blog makin cantik la...mummy suker..

Sharifah Liza Suriani said...

Kak Pah pon seronok lupa hubby kat umah tau....