Sunday, May 17, 2009

Pulau Perhentian Next Outting????

Salam sejahtera,,,,Ahh pagi2 ni boring lak xder call lagi....mgkin lum Q lagi kot..HArap2 smpi ptg la xder byk cal hik3....tetiba Sara gmail tanya pasal new outting...wah tetiba terfikir tmpt percutian di Pangkor Resort yg ada dlm Facebook En.Said. Bila tgk mcm best nyer..dgn pantai yg cantik dan chalet yg meletops hak3....pastu tetiba diorang ckp nk gi Perhentian.perhentian mmg best diorang ckp dan pandai sgt cantik dan air pun jernih..leh nmpak segala isi dlm laut tuh hehehehe...cam best jer.....suh Sara wat gi saner...Yusri pon setuju dan eddy dgn i lagi la setuju bile si Jenny ckp time or musim or bulan yg kiteorang plan nk gi tuh time 'mat saleh' banyak kt situ!!! Wehooo!!!!!! meriah..meriah...
Xsabar nyer nk gi saner...tp adoi awal bulan Jun ni nk ke kelantan lak..entah lah...duit lagi, tp dlm hati nk nk gi bercuti jer..cuti2 malaysia jek...best owh....Tp yg best si jenny ni maner2 tmpt percutian semua dia tahu dan leh arrange kn tuk kitaorg...bgus tul pompaun ni..dlm ramai2 dia sorang jer yg rajin sgt updatedd ttg mata wang asing lah....harga tiket flight lah...harga hotel la..musim mat saleh byk ke tak lah....mcm2 lah dia leh wat...sgt2 updated tul gadis ni hak3.......harap2 kali ni plan ke Perhentian menjadi kenyataan...Nk meriah2 mcm outting2 sebelum ni...nk gi enjoy jek..xnk ada lagi problems yg pernah berlaku sebelum nih...My team mates ayuh kite ke Pulau Perhentian!!!!!!!!

6 comments:

SaraGurL said...

outing..
kawen..
outing..
kawen..
outing..
kawen..

duit tuu..?
nnt sara kawen, jgn lupe bg duit yerr carmeen...ekekekeee

Amy Carmeen said...

hahahahaha ntn adik sponser RM50 leh tak huk3....

aRe_uDear said...

suker gak tempat2 cam nie, dah de plan gak nak g tpii tah bile lar nak smpai.. adeii tungguuu..

mummy roshie said...

betul tu adeq...nak ikut gak...
huhuhuhuhu..taklde duit dah nih...

KhaiDrus said...

tau takpe...
kita gi PD skali lglah best pe..
murah pun murah..

ZuE ZuLaiNa said...

seronok~!
tp...bila pk2 balik, rase sedey...
uuuwaaaaa~