Friday, June 26, 2009

Naik Hantu.....

HARI INI DALAM SEJARAH...Ye ker emm boleh la kot ..Hari yg sangat2 boring dan menyakitkan hati..Dah la ada budak baru transfer call mcm kimak.So terjadi la adegan serang menyerang..Naik hantu la aku...kalo aku leh transfer call elok2 dgn standard prosess tp dia lak leh wat mcm transfer call kt kawan2 dia lak...mmg nk mampos la...dah la tuh xngaku salah dan boelh melawan..nasib la ada kak pah dan Tuty yg tahan kalo x mmg dah kena ganyang dah...Aku pon xtahu asal leh tetiba angin cam tuh..nk kate period tiem...smlm dah....huhuuhhu...mgkin tensi sket kot.
Tp mmg kecoh la..kawan2 dia Sukses pno terperangat aku mengamauk cam tuh....apa lagi budak2 deparment lain yg mmg terperangat berok tgk aku yg berubah jadi Wolverine(versi pompuan=Wolverinna) huk3!!!!.bkn la aku nk mengamuk xtentu pasal tp kalo dia dah mmg kuang ajar cam tuh je cara nak ajar...dah la melawan pastu siap dgn suara meningi tuh nk tegakkan konon nyer dia betul....mmg geram giler..tp alhamdullilah..tidak kn walaupon hampir2 hilang kawalan tp masih lagi dpt berfikir keaaddan yg akn berlaku...ye lah maner la tahu aku betul pukul budak tuh ker..mampos kena buang kerja..yer lah malu la gak..org tgk.
Terima kasih kt kawan2 yg ada sedia dan sentiasa backup smbil marah balik budak2 tuh..yelah..mgkin diorang pon tak pernah tgk aku naik hantu mcm tuh..pala lagi diorang pon rase marah jugak sbb budak baru ni mmg betul2 kuang ajar tahap cipan..sesuai la muka dia.Ptg lepas split break TL aku bgtahu HR dah tahu..OM dah tahu...Trainer deparment pon tahu pasal kes iteww..So mak ok jer...xterperangat cuma cam suprise gak cepat benda tuh diorang tahu..Rupa2 nyer ada laporan dibuat kononnya aku 'menyentuh' badan dia time aku serang dia tuh..Setahu Klu la...jari-jemari mak yg runcing lagi lentik nih hanya tonjol2 kt muka dia jer walaupun dlm hati mmg nk lempang muka dia..tp dia wat laporan yg aku pukul dia kt leher...biadap tul.....Aku sedar lagi la sbb sedang aku di pelok erat kak pah ku syg tuh aku xder la sentuh leher dia pon sbb yg aku ingat aku tarik jer headset dr kepala dia tuh adalah...veranga ckp aku sentuh dia.
Lepas tuh TL aku bawak gi jumpa Om Shahrul..pendengaran rakaman suara..mmg dia salah sbb xguna standar greeting yg sepatutnya...dan itu la yg boleh menyebabkan terjadinya perkara2 yg tak diingin..sesuai la muka dia..Ada ker patut dia ckp."Sy dah biasa transfer call kt budak2 perpaid mcm tuh..terus sebut nama dan bgtahu cunt nak aper jer..xperlu wat greeting,"..mmg pukimak hanjeng kn ayat dia....time ko buddy dulu ko belajar apa celaka?????
keprofesional Om kami tuh mmg la xleh dipertikaiakan..emmmm kot...tp mmg la nasihat dan komen dia mmg betul..aku pon xleh nk sebut..'ko jgn smpi aku pergi dgn ko hempok muka ko kt pc tuh ekk,"...hahahahaha itu mmg salah la ....tp nk wat mcm maner dah marah u all....im only human huhuhuhhuh...last2 dia ngaku salah..kononnyer dia takut dgn aku sbb aku senior..katanya lawan2 dia ckp aku ni mmg baik..senior tuh yg dia takut...dia ckp dia wat laporan sbb rase maruah di tercemar sbb aku serang dia..la ada maruah ke ko?????? bkn dah lama hilang ker???? hik3!!!!!!
Hehehehe baru ko sedar ko salah...ko ckp ko guna bahsa 'kau.,aku' tuh sb laki ko org Sabah...so..ADA AKU KESAH????...scandal aku org sabah xder pon cam gituh..pangil aku sayang or darling jer....nmpak sgt laki ko dah guna2 kn ko hahahaahah....Tapi ok la semua nyer beres dia mengaku salah dan malu dgn perbuatan nyer..sesuai la ko...dam aki sendiri pon mengakui kesilapan aku mengeluarkan perkataaan yg xbaper patut tp patut dia berikan pada org2 mcm budka hingusan ini..So sekarang terpaulang pada dia samada nk tarik baik report dia kt HR tuh seperti ckp OM terpulang pada di sendiri.Aku ok jer..kalo dia teruskan dia bodoh dan aku ttp akan lawan balik...Cuma aku still nk jumpa trainer department sbb ada yg perlu diperbetulkan....biasalah.....dengar cerita 1 pihak jer mner boelhkn..dgr la sebelah aku lak ..baru adil dan saksama.....Dlam2 perbincanga itu pon mak rase bangga...bile OM sendir akui yg sukses ni penyelamat kepada call Q....kn......huhuhuhuhuh....sendir mkn pengat..sendir mau ingatlah.....Anway tq my dearest friends at Sukses who buckup me..other CSE who know me better...and Tl Yusri..OM Shahrull...and others.....thank you!!!!

2 comments:

Mummy Dhina said...

CHAIYOK...CHAIYOKKK!!!

Amy Carmeen said...

yes...hidup sukses!!!!