Wednesday, July 1, 2009

From Butik Maya to Old Town

Ptd smlm tido jap pastu dpt call or Anne dgn Dole ajak lepak mlm tuh.So mlm tuh kuar la kejap sbb Si Anne nk cari kain so kiteorg gi kt Jln TUnku Abd Rahman.Konon nk gi Gulatis tp dah tutup so kiotaorg gi lak butik i....Butik Maya...dgn ptongan harga 50%.Memang meriah dgn harga yg murah dan kain2 yg cantik dr mcm2 jenis kain lah.Tetiba lak time tuh tersa mcm nak raya jer huhuhuh sedangkan pose pon lum lagi hik3....Memang rambang mata tgk kain yg warna2 cantik tuh...Anne sempat beli kain tuk dia dan Doel.Dah la tuh kitaorh siap leh main2 tawar harga mcm tawar harga kt pasar mlm.Puas la pekerja pakistan tuh geleng2 kepala ckp tak boleh tapi i ttp gak wat aksi2 manja dan cur semata2 nk dpt harga lebih murah hahahaha well.. 'i do bussines with pleasure that what i do best' gagggagaga..Tp tulah agaknya pekerja tuh tergada dgn kewomenan Anne dan kecomelan i huhuhuh dpt gak harga murah.Siap bos dia tanya asal harga dlm bil lain tp pekerja tuh leh tipu bos sendiri ckp kain yg beli tuh mmg harga murah...padahal..non-ado!!!!
Dah beli kain kitaorg lepak lak kt Old Town Yap Kwan Seng.Duk mkn n minum padahal mmg kenyang tp sbb nafsu...makn sajor.order mkn nasi lemak,mee kari dan i punya oeder apa tah nama dia luper hehehehe tp sedap ala2 rase cam laksam lak.Duk situ dlm 2 jam sambil bercerita dan mengumpat.Anne sempat digenyit mata dr abg duk sebelah kitaorg.Sipa main2 mata algi huhuhuh.Muka biasa jer kategori damak lah huhuuh.Anne malu2 gitew...yelah sbb Doel ada ko hahhahahahha.Seharian berjalan jer mmg penat tp ok lah seronok sbb xperlu fkir pasal kerja ker..call Q ker....besh la!!!!

2 comments:

Mummy Dhina said...

ko g old town kul bapa???
aku pun g old town gak smlm...
aku smpi lam kul 11lebih...

Amy Carmeen said...

kiteorg gi awal kot dlm kul 10.30 balik dah time tuh huhuhuh