Sunday, August 16, 2009

I'm Your Big Fan...

Big fan kt saper ekk.Skrg ni xder fan or minat kt saper2 pon kot huhuhu tp adalah satu insan tuh yg menarik perhatian sgt2.Bile tgk dia jer darah mesti berhelora dlm badan.Sejak 2 menjak ni pon kalo ada masa jer mesti nk gi mkn kt kedai dia.kadang pergi tuh dia ada,kadang2 xder tp xper la sbb ri tuh dah dpt name dia dan rase sgt serono huhuhuhuhuh..itu pon baper kali la cube2 snap photo dia tp xbaper berjaya.Emm ada lah 1-2 snap yg dpt tp boleh la..nk kate clear sgt tak la tp dpt la tatap wajah dia yg comel n botak tuh...mmg taste giler kt dia..mmg itu yg dicari2 selama ini..gireww...tp entah la hanya minat dr jauh jer...sbb time berckap pon time nak byer harga mkan huhuuhu takat nk borak2 biasa ..xdermakne nyer..takpe 1 day i will spoke to that person,smile back dan hoping we'll be friend... keeps dreaming skrg ni biarpon tahu its FOC.... keeps croz my fingers!!!!

2 comments:

Sharifah Liza Suriani said...

Kak Pah ucapkan Selamat Maju Jaya...Go Adik!!!

Amy Carmeen said...

tq kakak...love u!!!!!!!