Thursday, February 12, 2009

LANGKAWI SUKSES OUTTING



Tanggal 6-9 Feb ari tuh i gi Langkawi dan rakan2 team Sukses.Seronok dan happening mcm biasa.Duk kt hotel Langkawi Beautique Resort dkt dgn Pantai Chenang.Aktiviti xlah byk maner tpp memenatkan gak la but at the end mmg seronok.Naik Cable Car peling seronok walaupun i dah kali ke 3, but Anne first time naik menjerit2 sebut nama Allah...."MAtilah aku..YA Allah....matilah,"...huk3.....baru dia tahu Tuhan hek3....Time ke Dataran Helang jma 11.45 mlm pun kecoh..dalam2 nk pose ala2 Titanic tetiba lampu kt Dataran Helang tuh padam...adoii Anne terus terperanjat...katenyer rasa mcm Helang tuh nk terbang sambar dia hahahahahahaha.Kt hotel pun best gak....kejap2 swimming sbb kolom dia air jernih dan ada waterfalls lagi...pastu plak time kitaorg check in kt sini mat2 saleh ni ramai..kendu2 giler....time diorang mandi jer or wat terjunan dlm kolam..kitaorg jadi 'pemerhati' setia dan aim hanya pada satu objek sajor yakni 'koloper' huk3....Aktivit yg lain mcm Island Hopping pun seronok cuma upsett sket time naik Banana Boat..sbb mahal sket dan jatuh pun 3 kali jer...mmg xhappening langsung...but then the rest is memorable experiences...there was good and even worse experiences but the rest as i said so happening...!!!!!












3 comments:

Cicie~!!! said...

best nyer~!!!

Ms Elise Paloma De' Amor said...

adeq seksi abis di langkawi

Amy Carmeen said...

biasa jer....mcm2 pengalaman masa kt langkawi tuh