Tuesday, July 7, 2009

Aktiviti Semalam....


Selamat pagi...wah ngantok nyer ari nih..dah la sejuk pastu perot ni sakit lak tuh..ni mesti sbb mkn nasi lemak pagi td kt pulau nih...mata ni mengantok sgt2..Smlm balik kerja kul 10 mlm...Time dtg 2nd split break tuh Yusri mtk tolong wat board tul letak kt floor bg semua CSE wat sebarang komen..mcm komen board la...Arahan dari OM baru En.Megat.So I, Yusri, Dhina,Sara dan Jenny pon gi la beli brg2 kt Ampang Point.Kitaorg cari brang kt Popular Book Store...beli kertas warna-warni, clor goldduck dan ada la 3-4 brang lagi tuk wat board tuh.Lepas beli kitorg smpst singah beli Roti John dan nasi lemak..Itu pun Kenny la yg ckp sedap..tp seriusly mmg sedap dan nasi lemak dia sgt pedan giler tp sedap huhuhuh.PAstu smpi opis terus sbung wat board..ada 2 board yg perlu disiapkan...walaupon masing2 letih tp ttp gigih wat..80% dan siap tgal nk tampal2 huruf dan design sket2 jer bg nmpak cantik..dlm2 nk berkemas tuh salah satu huruf S hilanglah pulak..paus la cari kt tmpt kita org wat kerja tuh....tak jumpa smpi give up nk smbung wat lain..Pastu tiem kt lobby nk balik Sara perasaan something kt lengan bju dia..rupa2nya huruf S yg dicari2 tak jumpa tuh dan melekat kt lengan bju dia..Apa lagi gelak sakan lah huhuhuh

4 comments:

[ N ] ZuLaiNa said...

adek...banyaknye spelling error...~

Mummy Dhina said...

kantoi!!!
bkn beli brg jer, sempat beli mkanan...
and bkn wat keje jer.. tp sempaT layan youtube...
lalalalala

Amy Carmeen said...

hahahaha tu la typing error sbb umur semakin muda jelita dan dewasa huk3!!!!
yezaa...mkn cam org xpernah mkn....hehehehe

me n de alisha said...

hahaha korang memang suka pose kan, g beli barang pon pose gak...hahaha...bestlah korang nih